keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Espanja 2011 (Osa 8 - Takapakkia))

Kaikki olikin tähän asti mennyt liian hienosti, joten nyt on alamäki alkanut. Olen ollut melkein viikon enemmän ja vähemmän kipeenä ja viimeiset kolme päivää todella huonossa kuosissa. Sen lisäksi puhe-elimeni onnistui hajoamaan aika pahaan paikkaan. Nyt oon miettiny, että riittäisikö omatunto ostamaan lauantaina kirpparilta uuden puhelimen edullisesti :P

Tämä työviikko on mennyt ihan väkisin vääntämällä. Ei ole ollut varaa olla poissa töistä, joten on ollut pakko olla paikalla. Tänään oli Centro Finlandian yksivuotissynttärit ja eilen kävin Malagassa kuvaamassa isoja pääsiäiskulkueita. Pääsiäinen on täällä aika hemmetin iso juhla.. ja vaikken ite kaameen uskonnollinen ihminen olekkaan, niin silti oli varsin siisti meisinki. Valitettavasti tää kipeenä olo on vaikuttanut töihinkin.. ei vaan pysty keskittymään, vaan väkisin räpsii jotain ja tekee kaiken vähän hutaisemalla, kun ei vaan pysty muuhun.

Lopetan nyt tänkin, kun ei jaksa kirjoittaa enempää. Käyn nukkumaan pitkiä yöunia - jospa se helpottais.

-Nestinne

PS. Bändimme uusi biisi "The Escapist" nousi heti Suomen MySpacen listaykköseksi. Ihan siisti tunne, vaikkei tuollaiset listat niin hirveesti merkkaakkaan. Mulle toi on ihan iso juttu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti