maanantai 2. toukokuuta 2011

Espanja 2011 (Osa 9 - Takaisin elävien kirjoihin))

Nonniin, loppu häämöttää ja jo vähän harmittaa paluu Suomeen. Ei sillä, etteikö Suomi olisi kiva paikka olla ja odotan monia asioita siellä, mutta täällä viihtyisin oikein mainiosti vielä vaikkapa yhden kuukauden.

Olin aika pahasti kipeänä melkein kaksi viikkoa ja vähän väkisin koitin saaha duunini tehtyä ja jotenkuten siinä onnistuinkin. Nyt olen jo melkolailla parantunut ja lomakin alkoi viime viikolla. Nyt on maanantai ja perjantaina pitäisi jo aamulla aikasin lähteä lentokentälle ja kohti Suomea. Täällä on ollut oikein kivaa, olen koittanut ottaa lomastani kaiken irti ja kaikenlaisia suunnitelmia on loppuviikollekkin tehty.

Fuengirolan kansainväliset päivät ovat tällä hetkellä käynnissä ja pitää nostaa hattua, että melkoisen eventin ovat saaneet järjestettyä. Yli 30 valtiota tai aluetta, joilla jokaisella on oma "osasto", esittelevät omaa kulttuuriaan isolla torialueella. Meisinkiä riittää päivästä aamuun asti ja tarjolla on kaikenlaisia kulttuurielämyksiä. Facebook päivitystäni lainatakseni: "Olipas erikoinen ilta ja yö: Kävin juomassa mojiton Kuubassa, kattomassa U2:sen keikan Irlannissa, syömässä iltapalan Kreikassa, kattelemassa taitavia tanssijoita Brasiliassa.. hengailin myös Meksikossa, Dominikaanisessa tasavallassa ja tunnustelin myös Hollywoodin meisinkiä. Tänää ja huomenna kerkeis vielä ottaa uusiks (:"

Nyt en taas kerkeä juttelemaan kauheasti, mutta koitan laitella muutaman kuvan. Opettajani Anne tulee delegaatioineen tänään tänne Fuengirolaan ja lupasin tavata heitä. Hasta luego!

Pääsiäisyö
V pt.2















1 kommentti:

  1. Meitsi diggaa sun blogista! Hyvin hurahti työpäivästä tunteroinen tätä lueskellessa! Muy bueno!!! :)

    VastaaPoista