perjantai 16. syyskuuta 2011

Reckless Love

Kesällä 2010 oltiin bändin kanssa lämppäämässä Kuopiolaista Reckless Lovea Imatra Big Band Festivaleilla.. ja onneksi oltiin - sen jälkeen olenpa jopa vähän tykästynyt bändiin. Yhteiskeikan jälkeen näin bändin tänä vuonna Joensuun Kerubissa, jossa vetivät niin naurettavan mahtavan keikan, että saadessani tilaisuuden lähteä seuraavaksi kuvaamaan heitä, niin sitä ei tarvinnut kauaa miettiä. Bändi on livenä mielettömän energinen ja visuaalinen - bändiä oli hieno kuvata! Jotain tämänlaista meisinkiä, kun pääsisi joskus dokumentoimaan isommassa kaavassa, niin olisi siistiä (jos sulla on bändi - ota yhteyttä! ;)).  Jatkoilla kuunneltiin Jack Sparrow-vittuilua ja vittuiltiin Koop Arposen näköselle jätkälle takaisin, testattiin karaoketaitoja ja pidettiin oikein hauskaa. Kiitoksia RL:n tyypeille, Uniklubin ukoille ja Lovexille mukavasta illasta.

Alunpein ideana oli kuvata bändin 5.10. (allekirjottaneen syntymäpäivä btw.) julkaistavan levyn värimaailmaa mukaillen, mutta lopulta se idea hylättiin ja kuvista tuli melkoinen sekametelisoppa.. mielestäni kuitenkin kuvat sopivat bändin tyyliin ja kuvastavat heitä hyvin.


KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI!






















3 kommenttia:

  1. Vitsit miten kivoja kuvia! Jotenkin etenkin tuo "kenkäkuva" on vaan niin magee! Siitä tykkään ehkä eniten, vaikkei se nyt varsinaisesti "bändikuva" olekaan. Sitten ylhäältä päin laskettuna kolmas mv kuva on ihan sanoinkuvaamattoman hieno! Siihen olet saanut kyllä fiiliksen vangittua todella upeasti ja mv toimii.
    Täytyy vielä mainita, että yleensä ahdistun suunnattomasti neliörajauskuvista, mutta tuossa yhdessä Ollin kuvassa se kyllä toimii ihan nätisti :)
    Kaikenkaikkiaan todella kivoja kuvia, joissa on minun makuuni hyvät värit ja rajaukset, onnistunut olet toteutuksessa!

    VastaaPoista
  2. Nam mitä kuvia!! Ite olin aikeissa mennä kans Kerubiin mutta ei ollut kyytiä Kuopiosta. Tulevaa levyä odotellessa ;) Lähden marraskuussa Lontooseen kattoo RL!! Oon pyöriny niiden keikoilla jo 6,5 vuotta. Mahtavia tyyppejä ja aina yhtä hauskaa keikalla!

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia kommenteista :)

    Netta: Todella kiva kuulla, että mitkä kuvat toimii parhaiten. Tuo neliö on ehkä valokuvauksessa vaikein formaatti kuvata, heti pystypanoraaman jälkeen. hyvä, että onnistuin siinä tällä kertaa ;)

    Speed Princess: Wow, siistiä, että joku lähtee Lontooseen asti katsomaan keikkaa. Mullakin on tällä hetkellä hakusessa bändi, jonka kiertueelle lähtisin kuvaamaan.. tuntuu vaan olevan vähän kiven alla :/

    VastaaPoista